Loading, please wait.

2022 Tercih-Tanıtım Günleri

05.07.2022
2022 Tercih-Tanıtım Günleri
Preference Promotion Days

İbn Haldun Üniversitesi Tercih-Tanıtım Günleri 25 Temmuz - 5 Ağustos tarihlerinde İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi’nde gerçekleştirilecek. Etkinlik için İstanbul’un merkezi noktalarından İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi’ne servislerle ulaşım imkânı sağlanacak.

Aday Öğrenciler, Külliye Turuyla İbn Haldun Külliyesi’ni Deneyimleyecekler

Tercih-Tanıtım günleri kapsamında yapılacak Külliye Turu ile aday öğrenciler ve aileleri, İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi’ni rehberler eşliğinde gezme, fakülte binalarını, derslikleri, konferans salonlarını, yurtları, sosyal alanları ve spor tesislerini yakından görme fırsatı bulacaklar.

Tercih Danışmanları ve Akademisyenler ile Görüşmeler

Tercih-Tanıtım Günleri kapsamında profesyonel isimlerden tercih danışmanlığı hizmeti de verilecek. Tercih danışmanları aday öğrencilerin seçmeyi düşündükleri meslekler hakkında bilgi verirken, kendileri için en uygun ve doğru tercihleri yapabilmeleri noktasında aday öğrencilere destek verecekler.

Öğrenciler ayrıca bizzat ilgi duydukları bölümlerin hocalarıyla da tanışma imkânı bulup, akademisyenlerimizden Lisans dersleri, dil eğitimleri ve staj imkânları hakkında bilgi alma fırsatına sahip olacaklar.

Üniversitemizin Zengin Burs Yelpazesi ve Sosyal/Kültürel/Sportif İmkânları Tanıtılacak

Tanıtım ekibimizin Üniversitemizin eğitim, yurt, burs ve sosyal/kültürel/sportif imkânları ile ilgili detaylı bilgilendirme yapacakları Tercih-Tanıtım Günleri’nde, aday öğrencilerin, Çift Anadal ve Yandal olanaklarımız, Üniversitemizin yurt dışı bağlantıları ve Lisans programlarına ilişkin tüm soruları da yanıt bulacak. 

Aday öğrenciler ayrıca, kısa bir süre önce kendileriyle benzer süreçleri yaşamış öğrencilerimizle tanışarak, İbn Haldun’da öğrenci olmanın anlamını ilk ağızdan dinleme fırsatı bulacaklar.

Merkezi Noktalardan Külliye’ye Servisle Ulaşım İmkânı

İbn Haldun Üniversitesi Tercih-Tanıtım Günleri için İstanbul’un merkezi noktalarından İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi’ne servislerle ulaşım imkanı sağlanacak. Ziyaretçiler Külliye’den dönüşte aynı güzergâhta ring sefer yapacak servisleri kullanabilecek.

Servis saatleri ve kalkış noktaları: 

Halkalı Marmaray Kalkış Başakşehir Metrokent Kalkış İHÜ Kampüs’e Varış
10:00 10:30 10:45
12:00 12:30 12:45
14:00 14:30 14:45
İHÜ Kampüs Kalkış Başakşehir Metrokent'e Varış Halkalı Marmaray'a Varış
12:00 12:15 12:45
14:00 14:15 14:45
16:00 16:15 16:45