TercihFest’te Aday Öğrencileri Dolu Dolu Bir Program Bekliyor

07.07.2022
TercihFest’te Aday Öğrencileri Dolu Dolu Bir Program Bekliyor
TercihFest 2022, 18-26 Temmuz tarihlerinde 3’er günlük 3 kamp halinde İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi’nde gerçekleştirilecek.

5 binin üzerinde aday öğrencinin başvuru yaptığı programa 300 aday öğrenci katılmaya hak kazanmıştı.

Katılımcılar TercihFest boyunca tercih danışmanlığı hizmetinden faydalanmanın yanı sıra, sosyal bilimler alanında yetkin akademisyenlerimizle tanışma imkânı da bulacaklar. 3 gün boyunca İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi’nde eşsiz bir kampüs deneyimi yaşayacak olan katılımcılar, program kapsamında düzenlenecek ödüllü oyunlar ve Boğaz gezisi gibi çeşitli sosyal aktivitelere katılarak tercih stresinden uzaklaşacaklar.

TercihFest 2022’de Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Prof. Sinan Canan, “Su Savaşları” Belgesel Ekibi, Mete Gazoz, Prof. Kemal Sayar, Gri Koç, Doğukan Gezer, Hülya Eroğlu ve Rektörümüz Prof. Atilla Arkan da birer zirve konuşması gerçekleştirecek. TercihFest programı için tıklayınız.

Dosyalar