Sosyal Bilimler Lise Kış Okulu Yoğun Bir Katılımla Gerçekleştirildi

31.01.2022
Sosyal Bilimler Lise Kış Okulu Yoğun Bir Katılımla Gerçekleştirildi
İbn Haldun Üniversitesi Sosyal Bilimler Lise Kış Okulu 24-28 Ocak 2022 tarihlerinde online olarak yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Program kapsamında katılımcılar; Tarih, Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, İşletme, İktisat, İslami İlimler, Karşılaştırmalı Edebiyat, Medya ve İletişim, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Felsefe ve Hukuk alanlarında yetkin akademisyenlerden ilgi çekici konular etrafında seminerler aldılar.

Türkiye’nin her yerinden Lise 9 – 10 – 11 ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Lise Kış Okulu kapsamında Prof. Dr. Halil Berktay, “Osmanlı Ekonomisi”; Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Karanfiloğlu, “Medya Okuryazarlığı”; Doç. Dr. Talha Köse, “Uluslararası Siyaset”; Dr. Öğr. Üyesi Burcu Uysal, “Psikolojide İlginç Deneyler”; Prof. Dr. Ümit Hacıoğlu, “Kriptopara Ekosistemi”; Doç. Dr. Enis Doko, “Felsefe Olarak Bilim Kurgu”; Prof. Dr. Sefa Bulut, “Geleceğin Meslekleri”; Dr. Öğr. Üyesi Nagihan Haliloğlu, “Sanat ve Edebiyat Üzerinden Dünya”; Dr. Öğr. Üyesi Şerife Genç İleri, “Neden Bazı Ülkeler Zenginken Diğerleri Daha Fakir”; Prof. Dr. Bilal Aybakan, “Hakikate Meftun Aklın Miracı”; Dr. Öğr. Üyesi Nursem Keskin Aksay, “Birlikte Yaşama Kültürü ve Toplumsal Eşitlik” ve Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk Erol, “Yapay Zeka ve Hukuk” konularında seminerler verdi.