Yükleniyor, lütfen bekleyiniz.

2 Haftalık Spor Programı

Program Hakkında

İlk ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik İHÜ Yaz Okulları kapsamında düzenlenen “Spor Programı”, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin yaz tatillerini dolu dolu ve kültürel-sportif anlamda kendilerini geliştirebilmeleri amacıyla yoğun eğitim ve aktivitelerin olduğu bir programdır.

Ülkemizin seçkin okullarından öğrencilerin katılımıyla düzenlenen program; hem eğlenerek öğrenilmesi ve öğrenilenlerin davranışa dönüştürülmesi, hem katılımcıların kendi yeteneklerinin ve potansiyellerinin farkına varmalarını sağlayarak yetkinliklerinin artırılması, hem de ülkemizin en iyi üniversitelerinden birinde dört dörtlük bir kampüs deneyimi yaşatması bakımından eşsiz bir etkinlik konumundadır.

Programa Kimler Katılabilir?

İHÜ Yaz Okulu Spor Programı’na tüm ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri başvurabilir.

Başvurular değerlendirilerek sonuçlar, katılmaya hak kazananlarla paylaşılmaktadır.

Program Tarihi

2 hafta süreli program, gündüzlü ya da konaklamalı alternatifleriyle düzenlenmektedir. Konaklamalı katılımcılar iki hafta boyunca kampüs içerisindeki kız ve erkek yurtlarında konaklamaktadır.

Gündüzlü katılımcılar ise, kayıt oldukları programın başlangıç tarihinden itibaren her gün ders programındaki derslere katılmaktadırlar.

Katılmak isteyenler aşağıdaki dönemlerden birine ya da ikisine birden başvuru yapabilirler.

1. Dönem: 01 - 12 Ağustos 2022  (2 Hafta)

2. Dönem: 15- 26 Ağustos 2022  (2 Hafta)

Programın İçeriği

Alanında uzman eğitimcilerin ve spor koçlarının uygulamalı dersler ve seminerler vereceği programda; Resim, Müzik, Satranç, Dil, Bilim, Robotik, Karate, Futbol, Basketbol, Okçuluk, Yüzme, Masa Tenisi, Mangala, Akıl Oyunları gibi dersler de icra edilmektedir. Ayrıca bilgi yarışmaları ve kültürel aktiviteler gibi eğlenceli etkinlikler de yapılmaktadır.

Program Ücreti

Program 7.000 TL'dir. Ödemeler EFT, online ödeme veya peşin yapılabilmektedir.

Eğitim ve sunulan aktivitelere ek olarak; konaklama, kahvaltı ve yemekler de program ücretine dâhildir.

Başvuru

Başvuru için https://aday.ihu.edu.tr/tr/yaz-okulu-spor-programi-basvuru-formu sayfasını ziyaret ediniz.

Son Başvuru Tarihi: 26.06.2022