Lise Sosyal Bilimler Kış Okulu

SOSYAL BİLİMLER OKULU HAKKINDA

İbn Haldun Üniversitesi Sosyal Bilimler Lise Kış Okulu Programında, akademi dünyasının önde gelen isimlerinden her alana ve disipline dair eğitimler öğrencileri bekliyor. 12 farklı sosyal bilimler bölümü ile ilgili fikir sahibi olacağınız eğitimlerin yanı sıra, bölüm seçiminde yardımcı olacak rehberlik hizmeti ile sosyal ve kültürel etkinliklerin de yapılacağı İbn Haldun Üniversitesi Sosyal Bilimler Lise Kış Okulu Programı, 20-24 Ocak 2020 tarihlerinde öğrencilerini ağırlıyor olacak.

KİMLER KATILABİLİR?

Programlara Türkiye genelinden tüm lise grup ve sınıflarından herkes başvurabilir.

BAŞVURU NE ZAMAN?

Son Başvuru: 1 Ocak 2020

DERS PROGRAMI

İlan edilecektir.

PROGRAMIN AKADEMİK KADROSU

İbn Haldun Üniversitesi öğretim üyeleri arasından belirlenmektedir. Akademik kadromuzu görmek için tıklayınız.

PROGRAMIN ÜCRETİ

İHÜ Lise Kış Okulu’nda eğitim, konaklama, ders materyalleri, yemek, ikram, servis ve tüm etkinlikler dahil olmak üzere Sosyal Bilimler Okulu’na hak kazanan öğrencilerin 1.000 TL ücret ödemeleri gerekmektedir.

ÖDEME BİLGİLERİ

Programlara hak kazanan öğrencilerin ilan edildiği liste ekranından ödeme ekranına yönlendirme olacak; EFT-Havale ve Kredi Kartı ile ödeme imkanı sağlanacaktır.

PROGRAMIN YERİ