İbn Haldun Üniversitesi Tercih-Tanıtım Günleri Başlıyor

İbn Haldun Üniversitesi Tercih-Tanıtım Günleri başlıyor. Tercih-Tanıtım Günleri kapsamında Üniversitemizi ziyaret etmek isteyen aday öğrenciler ve aileleri, randevularını http://kulliyensenin.ihu.edu.tr/ web sitesinden kayıt olarak alabilirler.

4-14 Ağustos tarihlerinde İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi’nde düzenlenecek Tercih-Tanıtım Günleri, sosyal mesafeye uygun olarak sınırlı katılımla gerçekleştirilecek. Tercih-Tanıtım Günleri için İstanbul’un merkezi noktalarından İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi’ne servislerle ulaşım imkânı sağlanacak.

Aday Öğrenciler, Külliye Turuyla İbn Haldun Külliyesi’ni Deneyimleyecekler

Tercih-Tanıtım günleri kapsamında yapılacak Külliye Turu ile aday öğrenciler ve aileleri, yapımı tamamlanan ve Eylül ayı itibariyle eğitim-öğretimin başlayacağı İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi’ni rehberler eşliğinde gezme, fakülte binalarını, derslikleri, konferans salonlarını, yurtları, sosyal alanları ve spor tesislerini yakından görme fırsatı bulacaklar.

Tercih Danışmanları ve Akademisyenler ile Görüşmeler

Tercih-Tanıtım Günleri kapsamında profesyonel isimlerden tercih danışmanlığı hizmeti de verilecek. Tercih danışmanları aday öğrencilerin seçmeyi düşündükleri meslekler hakkında bilgi verirken, kendileri için en uygun ve doğru tercihleri yapabilmeleri noktasında aday öğrencilere destek verecekler.

Öğrenciler ayrıca bizzat ilgi duydukları bölümlerin hocalarıyla da tanışma imkanı bulup, akademisyenlerimizden Lisans dersleri, dil eğitimleri ve staj imkânları hakkında bilgi alma fırsatına sahip olacaklar.

Üniversitemizin Zengin Burs Yelpazesi ve Sosyal/Kültürel/Sportif İmkânları Tanıtılacak

Tanıtım ekibimizin Üniversitemizin eğitim, yurt, burs ve sosyal/kültürel/sportif imkânları ile ilgili detaylı bilgilendirme yapacakları Tercih-Tanıtım Günleri’nde, aday öğrencilerin, Çift Anadal ve Yandal olanaklarımız, Üniversitemizin yurt dışı bağlantıları ve bölümlerine ilişkin tüm soruları da yanıt bulacak.

Aday öğrenciler ayrıca, kısa bir süre önce kendileriyle benzer süreçleri yaşamış öğrencilerimizle de tanışarak, İbn Haldun’da öğrenci olmanın anlamını ilk ağızdan dinleme fırsatı bulacaklar.

Sınırlı Katılımlı ve Sosyal Mesafeli Ziyaretler

Tercih-Tanıtım Günleri’nde, yaşanan pandemi süreci dolayısıyla aday öğrencilerin ve ailelerinin sağlıkları düşünülerek gereken tedbirler de en üst düzeyde alınacak. Tedbirler bağlamında sosyal mesafe düşünülerek her saat diliminde maksimum 8 aday öğrenci (varsa aileleriyle birlikte) Külliye’ye ziyaretçi olarak kabul edilecek. Ayrıca Külliye’de ikram ve dinlenme alanları da teşkil edilecek.

Merkezi Noktalardan Külliye’ye Servisle Ulaşım İmkânı

İbn Haldun Üniversitesi Tercih-Tanıtım Günleri için İstanbul’un merkezi noktalarından İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi’ne servislerle ulaşım imkanı sağlanacak. Ziyaretçiler Külliye’den dönüşte aynı güzergâhta ring sefer yapacak servisleri kullanabilecek.

Servis saatleri ve kalkış noktaları:

Yenibosna Metrobüs Kalkış Halkalı Marmaray Kalkış İHÜ Kampüs’e Varış
08:30 09:00 09:30
10:30 11:00 11:30
12:30 13:00 13:30
14:30 15:00 15:30
İHÜ Kampüs Kalkış Halkalı Marmaray’a Varış Yenibosna’ya Varış
10:30 11:00 11:30
12:30 13:00 13:30
14:30 15:00 15:30
16:30 17:00 17:30

Sınırlı katılımla gerçekleştirilecek Tercih-Tanıtım Günleri’ne randevu kaydı oluşturmak için: http://kulliyensenin.ihu.edu.tr/