Yıldız (*) işareti olan alanlar zorunludur

Hukuk (%50 İndirimli) Programı Hakkında Önemli Bilgilendirme

Bu sene ilk kez öğrenci kabul edeceğimiz Hukuk (%50 İndirimli) Programımız hakkında aşağıdaki bilgilendirmeyi aday öğrencilerin dikkatine sunarız:

• Program, 50.000 kotası olan bir programdır. İlgili puan türünde ilk 50.000’e girmiş adaylar Hukuk (%50 İndirimli) programını tercih edebilirler.
  • Hukuk (%50 İndirimli) programına yerleşen öğrenciler için, yıllık öğrenim ücretine (Hazırlık dahil) “%50 indirim” uygulanacaktır. 2021-2022 Akademik Yılı’nda tüm Lisans programları ile İngilizce Hazırlık Programı için belirlenen yıllık öğrenim ücretimiz KDV dâhil 70.000 TL’dir.
  • Nakdi burslarımız (Tercih bursu, Derece bursu) “tam burslu” kontenjanlara yerleşen ve ilgili şartları sağlayan öğrencilere yöneliktir. Hukuk (%50 İndirimli) programına yerleşenler nakdi burslardan faydalanamamaktadır.
  • İbn Haldun Külliyesi içerisinde yer alan kız ve erkek yurtlarımız tüm öğrencilerimiz için ücretlidir.

Öğrenim ve yurt ücretleri ile burslar hakkında detaylı bilgi için https://aday.ihu.edu.tr/burs-olanaklari/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Yıldız (*) işareti olan alanlar zorunludur