Akademik Kariyer Hazırlık Okulu Süleymaniye Yerleşkemizde Başladı

Akademik Kariyer Hazırlık Okulu, eğitimlerine 8 Şubat Cumartesi günü Süleymaniye Yerleşkemizde başladı. 80 kişilik kontenjanın olduğu Hazırlık Okulu’nda, 4 hafta boyunca Cumartesi günleri saygın bir akademik kadronun gözetiminde yürütülecek zengin içerikli sosyal bilimler atölyelerine katılma imkânı yakalıyorlar.

Akademik Kariyer Hazırlık Okulu’nda her hafta Felsefe, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, İktisat, Özel Hukuk, Sosyoloji, Eğitim Kurumları İşletmeciliği, İşletme ve Radyo, TV ve Sinema atölyelerine katılan öğrenciler, Akademik İngilizce eğitimleri de alıyorlar. Ayrıca katılımcılara akademik hayatları için gerekli olan Akademik Okuma ve Yazma Becerileri, Yurt Dışında Lisansüstü Eğitim, Alan Dışı Yüksek Lisans ve Araştırma Önerisi Hazırlama konularında çeşitli eğitimler de veriliyor.

Tüm atölyelere eksiksiz devam eden öğrencilere program sonunda Katılım Belgesi verilecek. Ayrıca bu katılımcılar, Üniversitemizin Lisansüstü programlarına başvurup kabul almaları halinde, özel indirimlerden yararlanacaklar.